header ONE 2 TEAM

DISC methode

DISC Persoonlijkheidsanalyse

De medewerkers van ONE2TEAM, coaching & consulting zijn allen officieel gecertificeerd om DISC persoonlijkheidsanalyses af te nemen. De DISC analyse is erg een waardevol instrument voor team/samenwerkingstrainingen, maar zeker ook in persoonlijke en loopbaancoaching.

Een DISC persoonlijkheid methode…
Lees verder

St!r

 

One2team, coaching & consulting is verbonden aan het St!r.

St!r het keurmerk voor professionele begeleiding in Nederland

Grip op uw team

Een lijnmanager van een groot concern in de stad Groningen vertelt over zijn ‘coach the coach’-traject het volgende:

“De consultants van ONE2TEAM hadden al aardig wat inzicht in mijn clubje, doordat ze mijn team hadden begeleid om effectiever te worden.

Ze gaven mij daarmee een stuk gereedschap om de gedragsstijl van mijn teamleden inzichtelijk te krijgen. Ze hadden ook een gedragsanalyse gemaakt van mijn gedrag als leidinggevende. Dit gaf me echt inzicht in mezelf.


Lees verder

Geef kleur aan uw teamleden

We gebruiken twee HRM-instrumenten (DISC/MDI®) voor het maken van de analyse van gedrag en drijfveren. En de mensen krijgen hun eigen rapport eerst te lezen. Ook praten we er met hen afzonderlijk over. Het is wel de bedoeling dat ze hun rapport aan de andere teamleden laten lezen.


Lees verder

Sport bevordert cohesie in Groninger wijken

ONE2TEAM heeft in de Groninger wijk De Hoogte een project opgezet voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool en het eerste jaar van de middelbare school.

Glenn Pinas van ONE2TEAM:

“De overgang naar de middelbare school is niet voor alle kinderen even gemakkelijk. Het doel van het project was om kinderen uit deze achterstandswijk sociale steun te geven om de overgang zonder schade te kunnen doorlopen. Het project bood verder ondersteuning aan jongeren die uitvallen en risicovol gedrag vertonen.”


Lees verder

Presentatie voor de SMA een succes

De eerste regionale bijeenkomst van de Sales Management Association (SMA) in het noorden van het land vond plaats op 19 maart 2008. En het nuttige werd met het aangename verenigd: op uitnodiging van de Business Club van basketbal topper Hanzevast Capitals konden genodigden genieten van de winst van de eredivisieclub.


Lees verder