header ONE 2 TEAM

Team van managers

Uw managers vormen een speciale succesfactor voor uw organisatie. U moet erop kunnen vertrouwen dat zij de doelstellingen van hun eigen teams behalen. Maar ze moeten ook goed kunnen samenwerken met hun collega-managers voor het behalen van de corporate doelstellingen.

In veel sectoren vraagt de overheid of de markt andere werkwijzen dan vroeger. Daardoor krijgen managers veel meer te maken met resultaatverantwoordelijkheid en winstdoelstellingen. Vaak moeten ze nog groeien in deze rol.

Hoe kan ONE2TEAM uw leidinggevenden helpen?

ONE2TEAM kan uw managers ondersteunen bij het invullen van deze nieuwe rol. En daarnaast kan ONE2TEAM de samenwerking in het team van managers onder de loep nemen en stroomlijnen.

De bakens verzetten

Afdelingshoofden zijn vaak erg druk met het leiden van hun afdeling. Aan nieuwe eisen die de directie aan hen stelt, moeten ze wennen. Die nieuwe eisen zijn vaak ook in tegenspraak met hoe hun team al jarenlang werkt. Dus ze moeten in hun team de bakens verzetten. Wij kunnen dan met coaching en ondersteuning die managers begeleiden. 

Het is prachtig om te zien hoe ze dan toch die omslag kunnen maken, met individuele begeleiding.

Je ziet mensen groeien in die nieuwe rol.