header ONE 2 TEAM

AVG

Algemene voorwaarden One2team, coaching & consulting – Addendum Privacy

Het addendum Privacy maakt onverbrekelijk deel uit van de algemene voorwaarden van de One2team, coaching & consulting ,  en is van toepassing op alle transacties en bij alle rechtsverhoudingen tussen…
Lees verder

DISC methode

DISC Persoonlijkheidsanalyse

De medewerkers van ONE2TEAM, coaching & consulting zijn allen officieel gecertificeerd om DISC persoonlijkheidsanalyses af te nemen. De DISC analyse is erg een waardevol instrument voor team/samenwerkingstrainingen, maar zeker ook in persoonlijke en loopbaancoaching.

Een DISC persoonlijkheid methode…
Lees verder

St!r

 

One2team, coaching & consulting is verbonden aan het St!r.

St!r het keurmerk voor professionele begeleiding in Nederland

Grip op uw team

Een lijnmanager van een groot concern in de stad Groningen vertelt over zijn ‘coach the coach’-traject het volgende:

“De consultants van ONE2TEAM hadden al aardig wat inzicht in mijn clubje, doordat ze mijn team hadden begeleid om effectiever te worden.

Ze gaven mij daarmee een stuk gereedschap om de gedragsstijl van mijn teamleden inzichtelijk te krijgen. Ze hadden ook een gedragsanalyse gemaakt van mijn gedrag als leidinggevende. Dit gaf me echt inzicht in mezelf.


Lees verder

Geef kleur aan uw teamleden

We gebruiken twee HRM-instrumenten (DISC/MDI®) voor het maken van de analyse van gedrag en drijfveren. En de mensen krijgen hun eigen rapport eerst te lezen. Ook praten we er met hen afzonderlijk over. Het is wel de bedoeling dat ze hun rapport aan de andere teamleden laten lezen.


Lees verder