header ONE 2 TEAM

Over ons

De consultants van ONE2TEAM zijn ervaren managers die zich vanuit verschillende invalshoeken en branches al jaren bezighouden met teams. Op basis van de situatie van uw bedrijf bepalen we welke consultant(s) voor u de meeste toegevoegde waarde kan leveren. De consultants van ONE2TEAM zijn gecertificeerd voor DISC/MDI(r) (Gedrag en Drijfveren) en NLP Practitioner.

Een dreamteam!

Hans Nieboer

Hans Nieboer - ONE 2 TEAMHans is na zijn opleidingen in de sport, zijn werkende leven gestart in de jeugdhulpverlening.

Later heeft hij bij een middelgrote sportbonden vele organisatie van advies gediend. Hij begeleidde organisaties bij het formuleren van hun missie, visie en de daarbij passende doelstellingen. Hij coachte de organisatie bij het implementeren hiervan en bij het communiceren en samenwerken.

Hans was betrokken bij het ontwikkelen en organiseren van events. Parallel aan dit werk was Hans coach van regionale en nationale basketbal-selectieteams. Hier ontmoette hij Glenn Pinas. Hans heeft Glenn als collega coach geassisteerd bij MPC Donar in de heren eredivisie en later ook bij het Nederlandsbasketball team.

Verder heeft Hans bij een adviesbureau gewerkt als adviseur, coach en teamontwikkeling.

Hans werkt ook als sportdocent aan de RUG en is hij twee keer achter elkaar amateur kampioen van Nederland geworden met het basketbal team van De Groen Uilen.

“Wat mij erg boeit is het ontwikkelen van mensen. Hen helpen om zich beter te richten op hun doelen, zowel bedrijfsdoelen als persoonlijke doelen. Kijken wat hun blokkades zijn, mensen te confronteren met hun gedragingen. En ze te laten inzien dat hun team afhankelijk is van wat zij inbrengen.

Ik kijk graag vooruit met mensen. Wat is hun doel en hun droom. En lopen ze ook over de juiste weg om die te bereiken. Het eindresultaat is voor mij het allerbelangrijkst.”

Glenn Pinas

Glenn Pinas - ONE 2 TEAMGlenn is bondscoach van heren basketbalteam geweest. Hij heeft vijf maal de titel “Coach van het jaar” in de eredivisie gekregen.

Eerder was Glenn jarenlang werkzaam bij de kinder- en
jeugdpsychiatrieafdeling van het UMCG.

Ervaring in het bedrijfsleven heeft hij opgedaan bij een adviesbureau als adviseur teamontwikkeling en sportbeleidmanagement.

“Waar ik energie van krijg, is als je merkt dat een team echt anders gaat functioneren. Als de opdrachtgever laat merken dat hij resultaat ziet.

Wat ik mooi vind is het onuitgesprokene, het non-verbale in een team veilig benoembaar te maken. Dat is een belangrijke fase in teamontwikkeling. Is die horde eenmaal genomen, dan kan een team vaak gemakkelijk vervolgstappen zetten.

Elk team heeft vergelijkbare uitdagingen, maar de mensen in het team bepalen het succes. Dat maakt elke opdracht voor mij weer even boeiend.”